anadolu-forum

Join the forum, it's quick and easy

anadolu-forum
anadolu-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşk Geliyorum Demez Künyesi

Aşk Geliyorum Demez Künyesi Empty Aşk Geliyorum Demez Künyesi

Mesaj  Admin Salı Kas. 10, 2009 9:44 pm

'43' Kişi Puan Verdi
Toplam '194' Puan

Filmin Künyesi

Vizyon Tarihi : 06 Kasım 2009 Süresi : 95 dak.
Yönetmen : Murat Şeker
Tür : Komedi, Romantik
Senaryo : Murat Şeker, Selami Genli
Görüntü Yön. : Veli Kuzlu
Müzik : Aytekin G. Ataş
Yapım : 2009 - Türkiye
Oyuncular : Sarp Apak, Altan Erkekli, Zeki Alasya, Tolgahan Sayışman, Bergüzar Gökçe Korel, Hakan Bilgin, Ömür Arpacı, Altan Gördüm, Yosi Mizrahi, Yılmaz Gruda, Bergüzar Korel, Kemal İnci Müfit Aytekin,

--------------------------------------------------------------------------------
Resimleri

--------------------------------------------------------------------------------
Filmin Özeti

Film, Mahmutpaşa’da bir han esnafının hikayesini anlatır. Ali, handaki esnaflardan birinin oğludur. Ali, oldukça yakışıklı ve çapkın bir delikanlıdır. Gözde ise esnafın çalıştığı hanı satın alan zengin müteahhidin, yardımsever, doğaya ve hayvanlara düşkün kızıdır.

Müteahhit, esnafın çalıştığı hanı satın alır ve orayı yıkıp alışveriş merkezi yapmaya karar verir. Han esnafının bir an önce hanı boşaltmasını isteyince esnaf birleşerek bir plan yapar ve Ali’den Gözde’yi etkileyerek hanı kurtarmasını ister. Bir yardım gecesinde tanışan Ali ve Gözde birbirlerinden çok etkilenirler. Esnafında yardımıyla yapılan planlarla komik ve romantik bir hikaye başlar.

izlemek için:www.timsah.com/Ask-Geliyorum-Demez-Fragman veya www.anadoluforum.yetkinforum/ask-geliyorum-demez-fregman

Admin
Admin

Rep puanı : 2174

https://anadoluforum.yetkinforum.com

- Similar topics