anadolu-forum

Join the forum, it's quick and easy

anadolu-forum
anadolu-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Elenmeyi hak ettik"

"Elenmeyi hak ettik" Empty "Elenmeyi hak ettik"

Mesaj  Nacco Cuma Ekim 30, 2009 1:33 pm

Ziraat Türkiye Kupası play-off mücadelesinde Gençlerbirliği'ni penaltı atışları sonunda geçerek gruplara kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Abdullah Avcı, ligin iyi takımlarından ve geçmiş senelerde kupa kazanmış bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Avcı, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın keyifli geçtiğini dile getirerek, ''Eğer tribünlerde 7?8 bin taraftar olsaydı, bu mücadeleden oldukça keyif alırlardı. Her iki takım oyuncularını da tebrik etmek lazım'' dedi.

Özellikle Bursaspor deplasmanından dolayı cezalı ve sakat oyuncularının olmasına rağmen sahaya çıkan futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu kaydeden Avcı, ''Önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum ve Gençlerbirliği'ne de ligde başarılar diliyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

-DOLL: ''ELENMEYİ HAK ETTİK''-

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Thomas Doll ise penaltı atışlarında maçı kaybetmenin futbolun içinde olduğunu, ancak kötü oynayarak yenilgiyi hak ettiklerini ifade etti. ''Kötü oynayan bizdik'' diyen Doll, ''Coşkumuzu sahaya yansıtmalıydık, yansıtamadık. Haklı bir mağlubiyet aldık. Arzu ve isteğimiz sadece konuşmada kaldı'' dedi.

Maçın boş tribünler önünde oynanmasıyla ilgili bir soruyu yanıtlayan Doll, ''Sonuç ortada ama ben sebep aramadım. 'Trafikte bir saat kaldık, geç geldik, stat rüzgarlıydı, boştu' demek benim için sebep bulma olur. Ben bunu kabul etmiyorum. Buraya turu geçmek için geldik, istediğimizi sahaya yansıtamadık. Böyle maçlarda kendinizi göstermeniz lazım, biz bunu yapamadık ve haklı bir şekilde elendik'' diye konuştu.

Nacco

Rep puanı : 7072

- Similar topics