anadolu-forum

Join the forum, it's quick and easy

anadolu-forum
anadolu-forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

smackdown 2010 çıktı

smackdown 2010 çıktı Empty smackdown 2010 çıktı

Mesaj  irem_parkfm Salı Ekim 27, 2009 10:14 pm

SmackDown vs. RAW 2010 indir, SmackDown vs. RAW 2010 full indir, SmackDown vs. RAW 2010 full download, SmackDown vs. RAW 2010 hileleri tek link full download indir

SmackDown vs. RAW 2010 henüz piyasaya çıkmadı fakat, tanıtım videosunu izlediğinizde sizde göreceksiniz ki gerçekten SmackDown vs. RAW 2010 oyunu ile büyük gelişmeler katetmiştir. SmackDown vs. RAW 2010 da görsel olarak grafiklere yeterince önem verilmiş ve başarılı bir oyun çıkmış. Başarılı ve kaliteli bir oyun olacağa benziyor çıktığında bu konu altından download indirme linkleri paylaşılacaktır. Başarılı ve kaliteli diyorum çünkü SmackDown vs. RAW 2010 Tanıtım videosunu izlediğinizde bana hakvereceğinizi düşünüyorum.
WWE SmackDown vs. RAW 2010 oyunu en çok indirilmek istenenler listesinde yeralıyor. Ve bu hususta da bizlere devamlı olarak oyun istek bölümünden talepler geliyor. Bu durumu göze alarak sizlere WWE SmackDown vs. RAW 2010 tanıtım videosunu sunma girişiminde bulunmamız gerektiğini anladık. THQ liderliğinde yayın ve reklam işleri yapılan oyun ne yazıkki bilgisayar platformu için hazırlanmamış. Ps2, Ps3, Nintendo, Xbox 360 ve Ps Portable konsolları için hazırlanmış. Zaten sizlere bundan dolayı tanıtım videosunu sunuyoruz. Birbirlerine acımasızca vuran ve her türlü hareketin serbest olduğu oyunda kendinizi gerçek kavgada hissedeceksiniz. Tanıtım videosunu sonuna kadar izlediğinizde olayların ne kadar ciddi ve gerçekci olduğunu sizde anlayacaksınız. Oyun indirme girişimi içerisinde yeralacaksanız baştada dediğimiz gibi bu Pc oyunu değildir.

irem_parkfm

Rep puanı : 4040

smackdown 2010 çıktı Empty smackdown 2010 çıktı

Mesaj  irem_parkfm Çarş. Ekim 28, 2009 11:51 pm

abi ya bu oyundan ne zevk alıyonuz ya anlamıyorum.

irem_parkfm

Rep puanı : 4040

- Similar topics